Starší žáci jsou Mistři ČR !!!

Naše družstvo starších žáků TJ Přeštice poté, co skončili jako vítězové západočeské oblasti sezony 2020/2021, odcestovali na Mistrovství ČR do moravského Oseka nad Bečvou, kde vybojovali 1. místo a titul Mistr České republiky!

Gratulujeme !!!

Ze strany organizátorů bylo pro účastníky připraveno velmi příjemné prostředí v rekonstruovaném areálu včetně ubytování, které bylo pro nás zajištěno přímo v přilehlé sokolovně. Chutné stravování bylo zajištěno v nedaleké školní jídelně.

Mistrovství probíhalo za velmi příjemného slunečného počasí pozdního léta. Našim klukům velmi pomáhala v dobrých výkonech fanouškovská podpora velké skupiny rodičů, kteří vážili poměrně dalekou cestu, aby fandili. Za to jim patří velký dík!!!

Kluci podávali standartní dobrý výkon, zápasy byly poměrně vyrovnané a dařilo se vítězit, jen v zápase s motivovaným domácím teamem se nepodařilo v utkání zvítězit a zápas skončil remízou. Jediným soupeřem k celkovému vítězství v turnaji tak zůstal dosud neporažený Podhorní Újezd. Mistrovství tak bylo pro nás velmi napínavé až do samého závěru. Chlapci ale podali velmi dobrý výkon a hlavně kvalitní hrou obrany tak v té době favorizovaného soupeře s přehledem přehráli a získali tím titul Mistra ČR. Našim klukům nezbývá jinak než poblahopřát a chlapcům, kteří odcházejí do dorostu poděkovat za kvalitní závěrečné sportovní výkony, které nás trenéry velmi potěšily.

VÝSLEDKY:

TJ Přeštice – Draken Brno 19:16 (10:7)

TJ Žatec – TJ Přeštice 12: 18 (5:9)

TJ S. Osek n/B – TJ Přeštice 24: 24 (11:14)

Sokol Bakov n/J – TJ Přeštice 7:17 (3:11)

 TJ Přeštice – TJ S. Podhorní Újezd 16:7 (10:5)

SESTAVA:

Brankáři: Petr Štádler, Radek Brada

Obránci: Radim Stehlík, Daniel Voříšek, Václav Hrdonka, Adam Brýna, David Havlíček, Dominik Hanzar, Vítek Voráček

Útočníci: Wiesner Jan (33 b.), Treml Jan (37), Beneš Pavel (17), Šalom Lukáš (5), Duchek Karel (1), Dvořák Radek (1)

Trenéři a vedoucí: Luboš Brada, Pavel Dobiš, Mirka Kalčíková